Avustuksesi MAAPUUN ISTUTUKSEEN ILMASTONMUUTOKSEN HYVENTÄMISEKSI

 FINNISH


"Jokaista suurta saavutusta pidettiin kerran mahdottomana".


Dharmisessa hindulaisuudessa, buddhalaisuudessa, jainismissa ja sikhalaisuudessa puu on pyhä ja arvostettu palvonnan kohde. Kalpavriksha on toiveiden täyttävä puu.


Bhagavad Gitassa Herra Krishna sanoo: "Puiden joukossa olen Aswatha. Katsokaa näitä runsaita puita. Ne elävät muiden hyödyksi. Puussa ei ole yhtäkään osaa, joka ei olisi hyödyllinen".


Jeesus itse julisti, että taivasten valtakunta on kuin puu (Matt. 13:13-32).


Lord Buddha sanoi: "Puu on upea elävä organismi, joka antaa ruokaa, suojaa, lämpöä ja suojaa kaikelle elävälle. Se antaa jopa varjoa niille, jotka käyttävät kirvettä kaataakseen sitä."



Allahin lähettiläs, rauha ja siunaukset olkoon hänelle, sanoi: "Jos ylösnousemus vahvistettiin yhdelle teistä, kun hänellä on kädessä taimi, istuttakoon se." "Allahin lähettiläs sanoi: "Se on hyväntekeväisyyslahjoitus, kun muslimi istuttaa puun tai kasvattaa satoa ja linnut, ihmiset tai karja syövät sitä.""


"Elävissä universumissamme aurinko (kaikki tähdet ovat aurinkoa) on isä, maa on äiti, kaikki ihmiskunnat ovat auringon ja maan poikia ja tyttäriä, mikä tarkoittaa, että kaikki ihmiset ovat veljiä ja sisaria.


Käyttämällä aurinkoa ja maata fotosynteesiprosessilla, puut äitimaan maalla voivat luoda ruokaa itselleen. Puut ovat ravinnon lähteitä kaikille eläville olennoille. Kaikki lajit, mukaan lukien ihmiskunta, eläimet, linnut, kalat ja niin edelleen, ovat riippuvaisia tai toisistaan riippuvaisia puun ravinnosta (hedelmistä, lehdistä, vihanneksista). Lihaa saa myös vain vihannesten syöjiltä ja vihannessyöjien lihansyöjiltä eläimet linnut kalat. Useimpien puiden elinikä (ikä) ja elinikä ovat pidempiä kuin monet ihmissukupolvet. Siksi hedelmiä, vihanneksia, lehtiä ja niin edelleen ruokaa ja elämää kaasua happea antava puu tulisi istuttaa ja kasvattaa kaikkialla maapallolla. Puut imevät hyvin hiiltä. Lyhyesti sanottuna "Puut muuttavat, suojaavat, varjostavat ja tarjoavat happea, hedelmiä ja kauneutta. Ilman puita ihmiset eivät selviäisi. Taianomaisen fotosynteesin kautta puiden lehdet ja muut vihreät kasvit vapauttavat happea muuttamalla hiilidioksidia ja vettä. Joten , sinun on tehtävä oma panoksesi nyt istuttaaksesi ja kasvattaaksesi lisää puita kaikkialla maailmassa, jotta maailmasta tulee aina vihreä kaikkien elävien olentojen sukupolville." Tämä on tietoisuusviesti WIN-kumppanijohtajalta Dhanasekaran Baskerilta, keksijältä, insinööriltä, ammattilaiselta. WIN WIN.

Avustuksesi MAAPUUN ISTUTUKSEEN ILMASTONMUUTOKSEN HYVENTÄMISEKSI


Popular posts from this blog

YOUR CONTRIBUTIONS TO EARTH TREE PLANTING TO MITIGATE CLIMATE CHANGE

VAŠ DOPRINOS SADNJI DRVEĆA ZA UBLAŽAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA

આબોહવા પરિવર્તનને ઘટાડવા માટે પૃથ્વીના વૃક્ષો વાવવામાં તમારું યોગદાન