AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA A KLÍMAVÁLTOZÁS CSÖKKENTÉSÉHEZ TÖRTÉNŐ FÖLDFAÜLTETÉSÉHEZ

 HUNGARIAN


"Valaha minden nagy eredményt lehetetlennek tartottak."


A dharmikus hinduizmusban, a buddhizmusban, a dzsainizmusban és a szikhizmusban a fa szent és tisztelt imádat tárgya. A Kalpavriksha egy kívánságteljesítő fa.


A Bhagavad Gitában az Úr Krisna azt mondja: "A fák között Aswatha vagyok. Nézd meg ezeket a bőséges fákat. Mások javára élnek. Nincs a fának egyetlen része, amely ne lenne hasznos".


Jézus maga jelentette ki, hogy a mennyek országa olyan, mint a fa (Máté 13:13-32).


Lord Buddha azt mondta: "A fa egy csodálatos élő szervezet, amely táplálékot, menedéket, meleget és védelmet ad minden élőlénynek. Még árnyékot is ad azoknak, akik fejszét forgatnak, hogy kivágják."



Allah Küldötte, békesség és áldás vele, azt mondta: "Ha a feltámadást megerősítették valamelyikőtökön, miközben kezében van egy facsemeték, hadd ültesse el." "Allah Küldötte azt mondta: Jótékonysági adomány, ha egy muszlim fát ültet vagy termeszt, és a madarak, az emberek vagy a szarvasmarhák esznek belőle."


"Élő univerzumunkban a nap (minden csillag nap) az apa, a föld az anya, minden emberiség a nap és a föld fia és lánya, ami azt jelenti, hogy minden ember testvér.


A nap és a föld fotoszintézissel történő felhasználásával az anyaföldi fák csak maguknak tudnak táplálékot létrehozni. A fák minden élőlény táplálékforrásai. Minden faj, beleértve az emberiséget, az állatokat, a madarakat, a halakat és így tovább, függ vagy kölcsönösen függ a fa táplálékától (gyümölcsök, levelek, zöldségek). Hús is csak a zöldségevőktől és a zöldségevők húsevő állatoktól, madarak halaitól kerül be. A legtöbb fa élettartama (életkora) és saját élettartama hosszabb, mint az emberi lények sok generációja. Ezért gyümölcsöket, zöldségeket, leveleket és így tovább, élelmiszer- és életgáz-oxigént adó fát kell ültetni és termeszteni a Föld egész bolygóján. A fák jól felszívják a szenet. Röviden: "A fák átalakulnak, árnyékolnak, árnyékolnak és oxigént, gyümölcsöt és szépséget biztosítanak. Fák nélkül az ember nem élne túl. A fotoszintézis varázslatos folyamata révén a falevelek és más zöld növények oxigént bocsátanak ki a szén-dioxid és a víz átalakításával. Tehát , most hozzá kell járulnia ahhoz, hogy több fát ültessen és neveljen szerte a világon, hogy a világ minden élőlény generációja számára mindig zöld legyen." Ez a figyelemfelkeltő üzenet Dhanasekaran Basker WIN-partner vezetőtől, feltalálótól, mérnöktől, szakembertől. WIN WIN.

AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA A KLÍMAVÁLTOZÁS CSÖKKENTÉSÉHEZ TÖRTÉNŐ FÖLDFAÜLTETÉSÉHEZ


Popular posts from this blog

YOUR CONTRIBUTIONS TO EARTH TREE PLANTING TO MITIGATE CLIMATE CHANGE

VAŠ DOPRINOS SADNJI DRVEĆA ZA UBLAŽAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA

આબોહવા પરિવર્તનને ઘટાડવા માટે પૃથ્વીના વૃક્ષો વાવવામાં તમારું યોગદાન