Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 GREEK


«Κάθε μεγάλο επίτευγμα κάποτε θεωρούνταν αδύνατο».


Στον Νταρμμικό Ινδουισμό, τον Βουδισμό, τον Τζαϊνισμό και τον Σιχισμό, το δέντρο είναι ιερά και σεβαστά αντικείμενα λατρείας. Το Kalpavriksha είναι ένα δέντρο που δίνει ευχές.


Στην Bhagavad Gita, ο Λόρδος Κρίσνα λέει, "μεταξύ των δέντρων είμαι η Aswatha. Κοιτάξτε αυτά τα πλούσια δέντρα. Ζουν για το όφελος των άλλων. Δεν υπάρχει κανένα μέρος του δέντρου που να μην είναι χρήσιμο".


Ο ίδιος ο Ιησούς δήλωσε ότι η βασιλεία των ουρανών είναι σαν ένα δέντρο (Ματθαίος 13:13-32).


Ο Λόρδος Βούδας είπε, "Ένα δέντρο είναι ένας υπέροχος ζωντανός οργανισμός που δίνει τροφή, καταφύγιο, ζεστασιά και προστασία σε όλα τα έμβια όντα. Δίνει σκιά ακόμη και σε όσους κρατούν ένα τσεκούρι για να το κόψουν".



Ο Αγγελιαφόρος του Αλλάχ, η ειρήνη και οι ευλογίες του είναι μαζί του, είπε: "Αν η Ανάσταση έγινε σε κάποιον από εσάς ενώ έχει στο χέρι ένα δενδρύλλιο, ας το φυτέψει." "Ο Αγγελιαφόρος του Αλλάχ είπε: "Είναι μια φιλανθρωπική δωρεά όταν ένας μουσουλμάνος φυτεύει ένα δέντρο ή καλλιεργεί καλλιέργειες και τα πουλιά, οι άνθρωποι ή τα βοοειδή τρώνε από αυτό."


«Στα ζωντανά μας σύμπαντα, ο ήλιος (όλα τα αστέρια είναι ήλιος) είναι πατέρας, η γη είναι μητέρα, όλα τα ανθρώπινα γένια είναι γιοι και κόρες του ήλιου και της γης, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια και αδερφές.


Χρησιμοποιώντας τον ήλιο και τη γη μέσω της διαδικασίας φωτοσύνθεσης, τα δέντρα στη μητέρα γη μπορούν να δημιουργήσουν τροφή για τον εαυτό τους. Τα δέντρα είναι πηγές τροφής για όλα τα ζωντανά όντα. Όλα τα είδη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, των ζώων, των πτηνών, των ψαριών και ούτω καθεξής εξαρτώνται ή αλληλοεξαρτώνται από τις τροφές των δέντρων (φρούτα, φύλλα, λαχανικά). Κρέας επίσης παίρνετε μόνο από λαχανοφάγους και κρεατοφάγους λαχανοφάγων ζώων πουλιά ψάρια. Η διάρκεια ζωής των περισσότερων δέντρων (ηλικία) και η αυτοζωή είναι μεγαλύτερη από πολλές γενιές ανθρώπινων όντων. Ως εκ τούτου, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα φύλλα και ούτω καθεξής τροφή και ζωτικό δέντρο οξυγόνου θα πρέπει να φυτεύονται και να αναπτύσσονται σε όλο τον πλανήτη γη. Τα δέντρα απορροφούν καλά τον άνθρακα. Εν ολίγοις, "Τα δέντρα μεταμορφώνονται, θωρακίζονται, σκιάζονται και παρέχουν οξυγόνο, φρούτα και ομορφιά. Χωρίς δέντρα, οι άνθρωποι δεν θα επιζούσαν. Μέσω της μαγικής διαδικασίας της φωτοσύνθεσης, τα φύλλα των δέντρων και άλλα πράσινα φυτά απελευθερώνουν οξυγόνο μετασχηματίζοντας διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Έτσι , πρέπει να συνεισφέρετε τώρα για να φυτέψετε και να μεγαλώσετε περισσότερα δέντρα σε όλο τον κόσμο για να κάνετε τον κόσμο πάντα πράσινο για όλες τις γενιές όλων των ζωντανών όντων». Αυτό είναι ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης από τον αρχηγό συνεργατών WIN, Dhanasekaran Basker, εφευρέτη, μηχανικό, επαγγελματία. ΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΤΕ.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Popular posts from this blog

YOUR CONTRIBUTIONS TO EARTH TREE PLANTING TO MITIGATE CLIMATE CHANGE

VAŠ DOPRINOS SADNJI DRVEĆA ZA UBLAŽAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA

આબોહવા પરિવર્તનને ઘટાડવા માટે પૃથ્વીના વૃક્ષો વાવવામાં તમારું યોગદાન