CONTRIBUȚIILE DVS. LA PLADAREA ARBORILOR PĂMÂNTULUI PENTRU A AMINUA SCHIMBĂRILE CLIMATICE

 ROMANIAN


„Orice mare realizare a fost odată considerată imposibilă”.


În hinduismul dharmic, budism, jainism și sikhism, copacul este obiecte sacre și venerate de cult. Kalpavriksha este un copac care acordă dorințe.


În Bhagavad Gita, Domnul Krishna spune: „Printre copaci sunt Aswatha. Uită-te la acești copaci generoși. Ei trăiesc în beneficiul altora. Nu există o singură parte a copacului care să nu fie utilă”.


Isus însuși a declarat că împărăția cerurilor este ca un copac (Matei 13:13-32).


Domnul Buddha a spus: „Un copac este un organism viu minunat care dă hrană, adăpost, căldură și protecție tuturor ființelor vii. El oferă chiar umbră celor care mânuiesc un topor pentru a-l tăia”.



Trimisul lui Allah, pacea și binecuvântarea fie asupra lui, a spus: „Dacă învierea a fost stabilită asupra unuia dintre voi, în timp ce el are în mână un puieț, să-l lase să-l planteze”. „Trimisul lui Allah a spus: „Este o donație caritabilă atunci când un musulman plantează un copac sau face culturi și păsările, oamenii sau vitele mănâncă din el.”


„În universurile noastre vii, soarele (toate stelele sunt soare) este tată, pământul este mamă, toate omenirea sunt fii și fiice ale soarelui și ale pământului, ceea ce înseamnă că toți oamenii sunt frați și surori.


Folosind soarele și pământul prin procesul de fotosinteză, copacii din mama pământului pot crea doar hrană pentru ei înșiși. Copacii sunt surse de hrană pentru toate ființele vii. Toate speciile, inclusiv omenirea, animalele, păsările, peștii și așa mai departe sunt dependente sau interdependente de hrana copacilor (fructe, frunze, legume). De asemenea, carnea se obține doar de la consumatorii de legume și de la animalele care mănâncă carne și păsările pești. Majoritatea copacilor durata de viață (vârsta) și viața personală sunt mai lungi decât multe generații de ființe umane. Prin urmare, fructele, legumele, frunzele și așa mai departe, hrana și copacul dăruitor de oxigen al gazului vital ar trebui să fie plantate și cultivate pe toată planeta Pământ. Copacii absorb bine carbonul. Pe scurt, „Copacii se transformă, protejează, umbră și oferă oxigen, fructe și frumusețe. Fără copaci, oamenii nu ar supraviețui. Prin procesul magic de fotosinteză, frunzele copacilor și alte plante verzi eliberează oxigen prin transformarea dioxidului de carbon și a apei. Deci , trebuie să-ți faci contribuția acum pentru a planta și a crește mai mulți copaci în întreaga lume pentru a face lumea să fie mereu verde pentru toate generațiile tuturor ființelor vii”. Acesta este un mesaj de conștientizare de la liderul partenerului WIN Dhanasekaran Basker, inventator, inginer, profesionist. CÂȘTIGĂ CÂȘTIGĂ.

CONTRIBUȚIILE DVS. LA PLADAREA ARBORILOR PĂMÂNTULUI PENTRU A AMINUA SCHIMBĂRILE CLIMATICE


Popular posts from this blog

YOUR CONTRIBUTIONS TO EARTH TREE PLANTING TO MITIGATE CLIMATE CHANGE

VAŠ DOPRINOS SADNJI DRVEĆA ZA UBLAŽAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA

આબોહવા પરિવર્તનને ઘટાડવા માટે પૃથ્વીના વૃક્ષો વાવવામાં તમારું યોગદાન