DINE BIDRAG TIL PLANTING AV JORDTRÆR FOR Å BEMRE KLIMAENDRINGER

 NORWEGIAN


"Hver store prestasjon ble en gang ansett som umulig".


I den dharmiske hinduismen, buddhismen, jainismen og sikhismen er treet hellige og ærede gjenstander for tilbedelse. Kalpavriksha er et ønskebevilgende tre.


I Bhagavad Gita sier Lord Krishna, "blant trærne er jeg Aswatha. Se på disse rike trærne. De lever til fordel for andre. Det er ingen enkelt del av treet som ikke er nyttig".


Jesus selv erklærte at himlenes rike er som et tre (Matt 13:13-32).


Lord Buddha sa: "Et tre er en fantastisk levende organisme som gir mat, husly, varme og beskyttelse til alle levende ting. Det gir til og med skygge til de som bruker en øks for å hugge det ned".



Allahs sendebud, fred og velsignelse være med ham, sa: "Hvis oppstandelsen ble etablert på en av dere mens han har hånden en ungplante, la de ham plante den." "Allahs sendebud sa: 'Det er en veldedig donasjon når en muslim planter et tre eller dyrker avlinger og fugler, mennesker eller storfe spiser av det.'"


"I våre levende universer er sol (alle stjerner er sol) far, jord er mor, alle mennesker er sønner og døtre av sol og jord, det betyr at alle mennesker er brødre og søstre.


Ved å bruke sol og jord ved fotosyntese, kan trær i moder jord bare lage mat til seg selv. Trær er kilder til mat for alle levende vesener. Alle arter, inkludert menneskeheten, dyr, fugler, fisker og så videre er avhengige av eller gjensidig avhengige av tremat (frukt, blader, grønnsaker). Kjøtt får også bare fra grønnsakspisere og grønnsakspiseres kjøttspiser dyr fugler fisker. De fleste trærs levetid (alder) og selvliv er lengre enn mange generasjoner av mennesker. Derfor bør frukt, grønnsaker, blader og så videre, mat og livsgass oksygengiver-tre plantes og dyrkes over hele planeten jorden. Trær absorberer godt karbon. Kort sagt, "Trær transformerer, skjermer, skygger og gir oksygen, frukt og skjønnhet. Uten trær ville ikke mennesker overleve. Gjennom den magiske prosessen med fotosyntese frigjør blader og andre grønne planter oksygen ved å transformere karbondioksid og vann. Så , du må gjøre ditt bidrag nå for å plante og dyrke flere trær over hele verden for å gjøre verden alltid grønn for alle generasjoner av alle levende vesener». Dette er bevissthetsmelding fra WIN-partnerleder Dhanasekaran Basker, oppfinner, ingeniør, profesjonell. VINN VINN.

DINE BIDRAG TIL PLANTING AV JORDTRÆR FOR Å BEMRE KLIMAENDRINGER


Popular posts from this blog

YOUR CONTRIBUTIONS TO EARTH TREE PLANTING TO MITIGATE CLIMATE CHANGE

VAŠ DOPRINOS SADNJI DRVEĆA ZA UBLAŽAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA

આબોહવા પરિવર્તનને ઘટાડવા માટે પૃથ્વીના વૃક્ષો વાવવામાં તમારું યોગદાન